tiistai 16. huhtikuuta 2013

Pentuarkea

Hurma on kotiutunut oikein mallikkaasti uuteen kotiinsa. Viivin kanssa ne on ihan bestikset, Myyttiä se vähän vielä jännittää ja mielistelee ja kissaa se jahtaa hanakasti. Pari ensimmäistä yötä se nukkui erittäin mallikelpoisesti ja heräsi vain kerran yössä pissalle ja meni takaisin nukkumaan. Viime yönä sitten oltiin vähän eri mieltä nukkumisesta ja koko yö meni kyllä ihan harakoille. Atte meni sohvalle nukkumaan ja tätä ei muuten oli koskaan aikaisemmin meillä tapahtunut. Hienosti tehty, Hurma :D Toivotaan että ensi yönä se malttais nukkua...

Yksinolo on sujunut ongelmitta. Hurma jää omaan huoneeseensa rauhassa ja kun tulen kotiin se on tosi tyyni ja levänneen oloinen. Tavaratkin on olleet oikeilla paikoillaan :) Nämä nyt on olleet lyhyitä pätkiä, mutta huomenna testataan ensimmäistä kertaa kokonainen työpäivä. Toki tulen kesken päivää käyttämään sen pissalla, kun se kerran on mahdollista. Viivin kohdalla tosin lopetin sen melko pian, koska se tuntui ennemmin häiritsevän koiraa kun tulin keskeyttämään sen nokoset ja sitten sen oli taas jäätävä yksin. Mutta katsotaan Hurman kanssa miten edetään.

Hurma vaikuttaa melko riehakkaalta tyypiltä, mutta se osaa itse rauhoittua tosi hyvin, kun alkaa väsyttää. Tosin jos se peuhaa Viivin kanssa niin joudun usein menemään väliin että eivät liiaksi riehu. Vähän nihkeästi se on syönyt, mutta kädestä sille kelpaa vaikka pienet kivetkin. Onneksi edes niin ja uskon että alkaa se kupistakin kelpaamaan vähitellen.

Tämä viikko otetaan ihan rauhassa kotinurkilla ja ehkä käydään piipahtamassa mun vanhemmillani joku päivä. Ensi viikolla sitten alkaa todenteolla sosiaalistaminen ja suuren maailman ihmettely. Lentokentällä pitää ainakin käydä ihmettelemässä...sieltä löytyy vaikka ja mitä ihmeteltävää pienelle pennulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti