tiistai 2. huhtikuuta 2013

Istu!!

Meillä on ollut liikkeestä istumisessa hassu ongelma. Myytti tekee ensimmäisen toiston oikein ja seuraavan se yleensä jää seisomaan. Voisihan sitä varmaan lopettaa siihen onnistuneeseen toistoon, mutta täytyyhän sen nyt istua vaikka kolme kertaa putkeen jos mä haluan :D Tämä on siis oikeasti treeneissä aina kovan työn tulos että tulee ne kaksi onnistunutta toistoa peräkkäin. Jotain mä varmaan teen väärin, mutta enpä ole osannut muuttaa tekemistäni niin että sillä olisi jotain vaikutusta. Tänään mä ehkä tein lopuksi jotain oikein, koska saatiin ne kaksi onnistunutta toistoa putkeen. Kyllähän me kaikkea kokeiltiinkin, ei sillä. Arvatkaa muuten pystyinkö sitten jättämään sitä siihen kahteen onnistuneeseen vai iskikö ahneus ja uteliaisuus että tajuskohan se nyt oikeasti!? No niinpä...mutta onnistu se kolmaskin, luojan kiitos!! :) Mutta joo, voin sanoa että olen hyyyyyyvin onnellinen jos se istuu kokeessa! Toisaalta, siinä on vaan se eka ja vika toisto. Joten ihme asiasta sitä ihminen stressiä ottaakin.

Luoksetulo oli tänään yhtenä liikkeenä ja alkoi löytymään jo sukellus-maahanmeno joka alkoi tyydyttämään omaa silmää. Herkässä on edelleen se puolimakaaminen, eli persus pystyssä tönötys. Vauhtikin on aika hidas tällä hetkellä mutta sen nyt saa äkkiä kuntoon ja toisaalta kokeessa sillä on kuitenkin kiire mun luo :p Mutta melkosta taiteilua tämä liike, että saa siitä koiralle vaihtelevan ja muistaa palkata suht tasaisesti kaikista osista ja olla yllätyksellinen.

Kolmantena liikkeenä tunnari. Ensin laudan avulla ja kun se meni mallikkaasti niin otin neljällä kapulalla ilman lautaa. Oli todella lähellä ettei maistanut väärää, mutta onneksi toi sen oman hipaisematta muita ja pääsin heti ekasta onnistumisesta palkkaamaan ja lopetettiin siihen. Tunnarissa pyrin nyt pitämään sen linjan että yksi onnistuminen ja heti jätetään homma siihen. Tämä on ehkä se pahin liike, jossa pelkään painestavani sitä yhtään, koska kokeessa tiedän että tää tulee olemaan todella herkkä liike menemään pieleen jos yhtään jännittää. Siksi yritän taas vähitellen virittää tässä Myytin mielentilan vähän liiankin korkealle.

Jospa ottais muutaman tällaisen lyhyemmän treenin ja taas sitten koko settiä läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti