torstai 25. huhtikuuta 2013

Fiilistelyä

Myytin kanssa on tällä viikolla keskitytty pitämään hauskaa. Ja se on kyllä onnistunut :) Luulen että huomenna ei enää treenata, etten vaan sössi mitään. Kaukotkin on nyt menneet tosi kivasti, joten hyvillä fiiliksin kokeeseen. Ykköseen on hyvät mahikset jos kaikki menee omalla tasolla. Voi olla, että menee metsäänkin, mutta ainakin näkee missä mennään. Pääasia olis, että Myytti olisi rennolla fiiliksellä enkä itse sössisi koko hommaa turhalla jännittämisellä. Ja yritän pitää mielessä sen viisaammilta saamani neuvon, että menee kehässä koko ajan itsevarmalla asenteella, niin että Myytillä on koko ajan sellainen fiilis että toi kyllä tietää mitä me ollaan tekemässä :)

Pentu kasvaa ja kehittyy. Viisi jälkeä takana ja on ilo polkea sille jälkeä kun se on niiiin taitava! Tänään jo pituuttakin enemmän ja hyvin jaksoi keskittyä! Lopussa oli ensimmäistä kertaa ruokapurkki palkkana ja otettiin maahanmeno ennen kannen avaamista :) Sillä on jo tosi hyvä käsitys mitä se on tekemässä ja jos hiukankin harhautuu jäljeltä niin ihan itse korjaa välittömästi takaisin jäljelle. Nyt alan opettamaan sille vähitellen keppejä ja katsotaan missä vaiheessa tungetaan ne jäljelle. Mahtavaa, kun on taas innokas jälkikoira :)

Tottiksessakin edetään hyvää vauhtia, vaikka aika maltilla ollaan vielä mitään tehty. Maahanmeno, istuminen ja kontakti on hyvällä alulla. Näihin ajattelin keskittyä sitten sateisina päivinä enemmän...nyt on aurinko paistanut ja ollaan satsattu jälkeen ja kylillä pyörimiseen enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti