keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Päivän puuhastelut

Tänään oli ensimmäinen kokonainen työpäivä, mutta safkiksella kävin tosiaan katsomassa onko kaikki ok ja pissattamassa pennun. Olin jättänyt Hurman omaan huoneeseensa porttiviritelmän taakse ja voitte arvata juoksiko se mua ovelle vastaan :) Omalla paikallaan meidän makuuhuoneessa se oli sikeitä vedellyt, kissa oli hengissä ja mitään ei oltu tuhottu. Loppupäiväksi tein paremman viritelmän ja pysyi Hurmiskin aisoissa. Äsken asennettiin ihan oikea portti ovelle, joten josko huomenna pysyisi helpommin.

Kävin myös ruokaostoksilla ja ajattelin että kokeilisin sille Canidae merkkistä ruokaa. Sitä ei vain löytynyt mistään, joten ostin sitten pienen säkin Orijenia. Hyvä että ostin, koska ensimmäistä kertaa kuppi tyhjeni ja syömisessä oli ihan asennettakin pelissä :D Toivotaan että maistuu jatkossakin niin olisi yksi murhe vähemmän.

Tänään Hurma pääsi ensimmäiselle automatkalleenkin niin, että oli yksin häkissä. Hetken huuto siitä seurasi, mutta muutaman minuutin jälkeen alkoi nukkumaan...oli vissiin metsälenkki taas sen verran rankkaa pääkopalle :)

Luulin muuten aamulla, että se on vähintäänkin kuollut. Se ei ollut pihahtanutkaan koko yöntä ja kun Atte nousi ylös, ei vieläkään näkynyt mitään elonmerkkejä. Kyllä se siitä sitten heräili ja venytteli makeasti. Piti ihan ikkunasta vakoilla, että onko se varmasti kunnossa, kun Atte laski sen takapihalle. No oli se ja en valita niistä yöunista :) Toivotaan ensi yölle samanlaisia nokosia!

Myytin kanssakin ollaan treenattu. Tänään koko voittajan setti läpi palkatta, paikallaoloa lukuunottamatta. Kaukoissa vähän sanomista. Ennakoi vaihtoja ja kun korjasin niin alkoi vähän edistämään. Lopuksi saatiin tästäkin hyvä suoritus ja ilmettäkin vähän vähemmän paineistuneeksi. Erityisen iloinen olin ruudun ja luoksarin maahanmenon nopeudesta ja ennenkaikkea iloisesta tunnarista, jossa malttoi tehdä rauhassa töitä. Kivat treenit :) Tuntuu silti vähän että aika loppuu kesken...etenkin kun nyt joutuu keskittymään pakostakin pentuun tosi paljon. Mutta hyvä siitä tulee, ennemmin tai myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti