tiistai 23. lokakuuta 2012

Uuden edessä

Tänään treenattiin heti metskun kantoa ja yööök kun se oli kamalaa. Pitää keksiä siihen jotain kivoja juttuja kun nyt tuntuu että sain omalla hillumisellani Myytin vaan ahdistumaan vähän lisää. Tosi yllättävää ;) Ehkä sitä vois treenata sisällä. Samalla kun kaukoja hinkataan.

Seuraamistakin otettiin ja vaikka alkuun ajattelin että se on ihan helppoa niin eihän se ollutkaan. Pitää ensin miettiä tarkasti mikä se kriteeri on mistä palkkaan ja mikä on se tavoite. Nyt mä lähdin TAAS vähän hutiloiden vaan vääntämään. Ei näin. Pitäis varmaan ottaa se vihkosysteemi meillekin että merkkais aina päivän treenit ylös ja noudattais suunnitelmaa.

Se mikä tänään sujui oli se kiertämisen opetus. Myytin mielestä se oli tosi hauskaa ja se hoksas ajatuksen heti. Tästä me saadaan vielä mahtava apu meidän treeneihin!

Treenin kohokohta oli ehkä Myytin kulmahampaan uppoaminen mun rystyseen. Tuloksena ehkä kolminkertainen sinipunainen rystynen. Ja kamalan kipeä :( Oli pakko lopettaa treenikin aikasemmin kun oma paras terä meni kipeeseen sormeen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti