lauantai 6. lokakuuta 2012

Ikea

Etsin Ikean parkkiksen vierestä pienen treenipläntin ja vedettiin siellä tokot Myden kanssa. Vähän taas kelpi pälyili alkuun eikä ollut kovin rento. Joku juttu pitäs keksiä seuraamiseen, koska meinaa aina haahuilla alkuun. Kun huomauttaa niin korjaa ja jatkaa hyvin. Miten saada se menemään hyvin jo alkuun, hmm. Mikä parasta niin maahanmeno joka on tökkinyt meni ihan mahtavasti :) Treenasin sitä vielä erikseen ja uudelleen seuruun jälkeen (jolloin se ongelma ilmenee) ja kaikki toistot hienosti ja ilman mitään apuja. Namipalkkaus ja naksu siis auttoi! Tokihan sitä pitää keksiä sitten uusi ongelma, eli nyt se ei nouse kaukoissa. Ei sitten millään. Painautuu vaan tiukemmin maahan, ihan kuin ajattelisi että yritän kelpotella sen paikkamakuusta ylös ja sitten sanoisin soosoo, ei noin saa tehdä :D Jos se nousee ekalla niin koko setti menee hyvin. Jos ei nouse niin ei todellakaan nouse. Palkkailin nyt paljon ekasta vaihdosta josko auttaisi asiaa.

On tää kyllä ikuista tasapainoilua. Ja etenkin sitten ylemmissä luokissa. Noh, katsellaan :)

Tiistaina mennään treenaamaan Pekan ja Elinan kanssa ja on sinne kuulemma kutsuttu mulle jännitystä aiheuttamaan myös Heidi ja tokon maajoukkueen valmennusrenkaan vetäjä Mari. Melkein niinku tending-treeniä tarjolla siis kun kolme neljästä kuuluu kyseiseen poppooseen. Pitäisi siis ainakin treeniseura olla kohdillaan...ei voi valittaa :) Pitää imeä niistä kaikki vinkit talteen!

Tikrusta tuli eilen julkkis kun sille annettiin akupunktiota tv-kameran edessä. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan ohjelmaa. Saattaa siellä vilahtaa muutama muukin linssilude :D Varsin kuvauksellista sakkia tämä meidän eläintarha...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti