sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Myytin tokokoe Purinalla

No sehän meni ihan putkeen! Myytille siis tänään toko AVO1 198p sij. 1/15 :) Olin varautunut henkisesti että joudun tekemään ison homman että saan sen oikeeseen vireeseen jos/kun sitä jännittää. Ja mietin myös sitä miten saisin oman jännityksen kuriin, koska se olis pahinta kaikessa. Myytti yllätti heti alkuun olemalla aivan hirveä sika koepaikalle tullessa. Se purkikin jännityksen tänään sikailuun ja se sopi tietty paremmin kuin hyvin mut piti vaan muuttaa vähän suunnitelmaa :D Myde oli itse asiassa aika samanlaisessa fiiliksessä kuin muinoin meidän ekoissa kokeissa.

Hyvin se asettui riittävästi ennen suoritusta. Paikallaolo meni hyvin, vaikka aavistuksen jännäsin sitä kun mentiin ovesta ulos piiloon. Onneksi sitä treenattiin ja paikallaolossa ei siis mitään häikkää. Seuraamisessa näkyi aavistus paineistumista ja tästä lähtikin puolikas pojo. Lopussa otti vähän väliä ennen käännöstä mut paikkasi ihan itse kun onneksi sattui se käännös siihen ;) Maahanmenossa annoin ihan pienen vartaloavun tarkoituksella, koska olin vakoillut ettei siitä juurikaan rokoteta. No ei mennyt meilläkään mitään, joten hyvä niin. Se pitää vaan nyt treenata varmaksi koska jatkossa ei voi niin tehdä kuitenkaan. Ja tämä oli kyllä lähinnä omaa rauhoitteluani että pelasin varman päälle :p Tässä vaiheessa Myytti oli jo rento ja seuruuosiossa sen häntä paukutti iloisesti mua polvitaipeeseen, josta tietää että kelpie on kympillä mukana <3 Luoksetulossa jännitti kun Myytin joutui jättämään selkä runsaslukuiseen ihmisjoukkoon päin. Päätin mielessäni että ei haittaa meitä ja ei se haitannutkaan :) Myytti oli todella levollinen odottaessaan käskyä. Ampaisi luokse ihan tosi kovaa ja pysähtyi niille jalansijoilleen kun käskytin! VAU :) Loputkin liikkeet meni ihan huippuhyvin ja kelpillä oli vaan niin mahtava asenne ettei enää itsekään tarvinnut jännittää. Meillä oli siis kivaa kehässä, en olis uskonut :D

Mahtava fiilis etten lopulta koskaan luovuttanut. Kun miettii mistä tähän on tultu, niin uskomatonta! Myönnän että tuli ihan tippa linssiin kun päästiin kehästä. Me tehtiin se, yhdessä :)  Tätä osaa arvostaa nyt aika korkealle kun ollaan rämmitty ties missä. Olkoonkin vaan AVO luokka niin ei fiilistä latista!

Laitetaan nyt tulosrivi kun näyttää niin kivalta ;)

Paikallaolo      10
Seuraaminen   9,5
Maahanmeno  10
Luoksetulo     10
Seisominen     10
Noutaminen   10
Kaukot           10
Estehyppy      10
Kokonaisv.      9

yht. 198p AVO1 KP sij.1/15

1 kommentti:

  1. Paljon onnea! Ihanaa lukea tällaista onnistumistarinaa, melkein tippa linssissä täälläkin:)

    VastaaPoista