sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Treenit Salmessa

Taas uusi treenipaikka mutta tuttu treeniseura. Myytti oli oikein iloinen alusta asti eikä fiiliksen kanssa ollut ongelmia. Seuraaminen oli ehkä parasta mitä on nyt hetkeen ollut muualla kuin tässä omalla pihalla! Maahanmenossa Päivi toimi silminä ja taas ekalla toistolla jäi väärään asentoon. Toistolla hyvin ja tästä palkka. Luoksetuloon Päivi huuteli käskyä ja joka kerta pieni nytkähdys mutta hyvin pysyi. Sai juosta suoraan palloon kiinni. Muut liikkeet meni hienosti ja paikallaolokin otettiin Vinskin kanssa.

Harkitsen vakavasti kokeessa antavani pienen vartaloavun maahanmenoon ihan vaan siksi etten sen takia ala jännittämään koko hommaa. Siihen ei paljon apua tarvita ja jos sillä takaan pisteitä nollan sijaan niin taidan tehdä "helpomman" kautta. Kokeen jälkeen tähän on kyllä panostettava kunnolla.

Tää viikko vielä ahkeraa treenaamista ja pitäis varmaan yrittää joku päivä käydä Purinan pihalla treenaamassa niin muituteltas vähän paikkaa mieleen. Ei tarvii sunnuntaina niin kovin jänskätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti