sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Treeniä

Alkuun muutama kuva Myytin tokokokeesta.

Metallinouto

Luovutus

Epäonninen tunnari

Ohjatun merkki

Seuraaminen

Palkintojenjako     
Kiitos kuvista Anna Mäkiselle :)

Eilen kävin kuvaamassa Viivin puolisisaruksia, joita oli muutama vielä tarhalla. Osa on jo lähtenyt hoitoperheisiin.

 Loput kuvat täällä: http://fusca.kuvat.fi/kuvat/Opaspennut+2013/H-pentue+ja+Gitta/

Tänään sitten treenattiin Ikean parkkiksella. Hurmalle tein nurtsille jäljen. 160 askelta ja alusta oli aika kuiva ja nurmikko lyhyt. Alkuun vähän rynni ja kesti hetken ennen kuin asettui jäljelle. Tosi hienosti meni, pää ei noussut kertaakaan. Nameista se ei tosin kamalasti piitannut vaan jätti syömättä vaikka selkeesti namin huomasi ja olisi ehtinyt syödä.

Myytti alotti toko-osuuden. Seuraamista, joka ajoittain hyvää ja taas ajoittain vähän laahustavaa. Ruutu meni hienosti, malttoi mennä merkillekin kitisemättä. Metalli samoin ok ilman hyppyä, zeta muuten ok mutta istuminen taas vaikeaa. Kaukoissa ennakointia jota oli kokeessa ja samoin on ollut kotona kun ollaan treenailtu. Pitää siis treenata myös sitä malttia taas. Kyllä on melkoista taiteilua tämän(kin) liikkeen kanssa. Lopuksi vielä ohjattu ja siinä ensin lähti väärälle, otin takaisin ja toistolla meni hyvin. Nyt ei ollut kauhean ahdistunut kuten yleensä ohjatussa on. Edistystä siis :) Sen mitä olen nyt Myytin kanssa huomannut niin se ei ehkä sittenkään "kestä" toistoja. Toki se jaksaa hinkata liikkeitä vaikka loputtomiin, mutta jos se jo kerran tekee oikein, niin toisto on sen mielestä vähän niinkuin rankaisu ja se kuvittelee tehneensä jotain väärin. Toisin sanoen jos menee hyvin niin jätetään homma siihen. Pitää vaikka pienen tauon ja sen jälkeen uudelleen, jos haluaa kuitenkin paljon toistoja alle. Hauska tämä kelpien ajatusmaailma, aina oppii uutta :)

Hurman ja Viivin kanssa vaan lyhyesti koska unohdin (!) namit kotiin. Muutama koiranmakkaranpala jäi Hurman jäljestä taskuun joten niiden avulla sitten vähän perusasentoa ja seuraamista. Lisäksi sitten ruutua pallon kanssa ja molemmat tykkää ruututreenistä ihan tosi paljon.

Molempien kanssa on myös aloitettu kaukojen tekniikkatreeni, joskin Hurman kanssa vähän huonolla menestyksellä. Se kun vakaasti päätti että ei voi nostaa persustaan ylös seisomista varten vaan ihan väkisin hinasti ahteriaan lattialla jos en kädellä auttanut mahan alta. Kokeilin miten sujuisi maahan-seiso mut sitten se heitti sammakkoasentoon ja kaula pitkällä yritti saada makupalaa :D Jatketaan harjoitusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti