lauantai 3. elokuuta 2013

Elokuu korkattu

Kyllä menee taas kesä vauhdilla! Onneksi ollaan otettu ilo irti kesäkeleistä ja treenattu ahkerasti. Enemmänkin olisin voinut jälkeä tallata, mutta yritän kovasti malttaa mieleni etten liikaa treenaa...Hurma on vasta 5 kk niin ei saa liikoja odottaa :) Jotenkin sitä meinaa aina unohtaa miten pieni se vielä on! Eilinen jälki tehtiin pellolle ja oli vähän haasteellisempi kuin tähän asti tehdyt nurmijäljet. Namit upposi vähän pinnalla olleeseen höttöheinään, mutta hienosti pentu jäljesti. Vähän ehkä uusi alusta vaikutti työskentelyyn....pää nousee enemmän askelten välillä ym. mutta lienee tottumiskysymyskin. Toisekseen Hurmasta tulee metsäjälkikoira, niin tollanen nenän nostelu ei siellä metsässä niin haittaa. Fiilis on hyvä ja se on pääasia tässä vaiheessa :)


Tottiksessa alkaa olemaan jo paljonkin ideaa vaikka aika vähän ollaan treenattu. Pääasiassa se on tosi innokas tottistelija, mutta välillä on päiviä jolloin huomaa että ei niin kiinnostaisi.

Myytin kanssa joitain tokotreenejä ja hyviä onnistumisia. Ilmoitin sen nyt seuraaviin kokeisiinkin ja ajattelin vielä muutamaan muuhunkin yrittää sitä saada. Katsotaan miten niissä menee ja mietitään mennäänkö talvella sisäkokeisiin vai taukoillaanko se aika kokeista ja treenataan kesää varten.

Viivi on treenannut tokoa hyvällä menestyksellä ja noutojuttuja Aten kanssa. Tänään se pääsi hierottavaksi ja ihan ok kunnossa oli :) Vasen puoli oli vähän jumissa ja selästä löytyi joku jumi myös. Mutta joustavat lihakset ja kaikki jumit aukes helposti. Jatketaan siis hyvillä mielin kickbikella hurjastelua!

Täältä löytyy paljon kuvia viime viikonlopun mökkireissusta: http://fusca.kuvat.fi/kuvat/M%C3%A4ntyharju+26.-28.7.2013/
Ranta oli hieno ja koirat ei mitään muuta olis tehneetkään kuin uineet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti