lauantai 13. heinäkuuta 2013

Myytti korkkasi EVL:n

Käytiin tänään Forssassa korkkaamassa kuninkuusluokka. Ykköstulosta ei tullut, mutta silti olen kyllä tyytyväinen. Myyttiä vähän jännitti ja tuli luvattoman paljon pieniä virheitä, jotka maksaa paljon pisteitä. Lisäksi tunnari nollattiin :(

Osasuoritukset:

Istuminen ryhmässä 10
Paikallaolo 9
Seuraaminen 8
zeta: 7
Luoksetulo 8,5
Ruutu 8
Ohjattu 10
Estenouto met. 8
Tunnari 0
kaukot 6

yht. 237p II-tulos sij.2

Kootut selitykset:
Alotettiin metalliestenoudolla ja ei ehkä paras liike meille aloittaa. Meni kapulalle hyvin, arpoi hetken ja tosi sitten hienosti. Samahan se oli viime kokeessa että hetken tuumaili ennen kuin toi. Seuraavana oli kaukot ja nämä oli pieni pettymys vaikka huonostihan ne on treeneissäkin menneet. Viime treenit on kuitenkin menneet ihan törkeen hienosti ja elättelin toiveita. Kuitenkin oli niin jännittynyt että ennakoi ja valui kaikki vaihdot vähän sinne päin. Ei kuitenkaan liikkunut mielestäni yhtään, jippii!  Sit olikin tunnari. Ihan itseäni saan syyttää tästä nollasta, koska ollaan treenattu sitä viime aikoina aivan liian vähän. Teki hyvin töitä, mutta jostain syystä se nappasi reunimmaisen joten tiesin jo silloin että väärähän sieltä tulee. Kelpie sen sijaan vaikutti itseensä kovin tyytväiseltä :D Noh, tätä paljon lisää ja vieraiden hajustamilla kepeillä. Luoksetulo oli ok, taisi stoppi taas valua sen verran että lähti pojoja. Zeta meni muuten ihan jees, mutta istuminen jäi suorittamatta kun jäi seisomaan. Ruutu hyvin, tosin merkillä hetken tuumaustauko ennen kuin lähti. Ei varmaan ihan hahmottanut. Tämä oli monelle koiralle vaikea ja nollia tuli useita. Myytti ei meinannut tulla seuraamaan vaan jäi haaveilemaan makuulle, kunns tokalla käskyllä tuli hyvin :D Ohjatussa Myytti vähän taas jäpitti kun se on treeneissäkin välillä lähtenyt huitelemaan. En ehtinyt saamaan tähän liikkeeseen vielä varmuutta ja se on Mydelle vielä aika kauhistus. Onneksi arpaonni suosi ja saatiin oikea. Vasemmalla puolella oli ruutu tosi huonosti sijoitettu viereen ja Myytti oli satavarmasti juossut sinne jos olisi tullut vasen. Nyt meni hienosti merkille ja toi ongelmitta oikean kapulan. Tästä tietty kymppi vaikka on just se liike jota jännäsin eniten kun on tosiaan vähän kesken edelleen. Lopuksi sitten seuraaminen joka oli ihan kaameeta. Ihme että saatiin kasi! Hyvinhän tuo sinänsä seurasi mutta jätti mun mielestä parikin perusasentoa tekemättä.
Vikana tehtiin sitten paikallaolot ja istuminen meni superhienosti! Ei olla meinaan häiriössä päästy treenaamaan...nolo. Paikallamakaaminenkin hienosti mutta nousi seisomaan saman tien kun viereen pääsin. Alkukäskytyksessä ei häiriintynyt ollenkaan muiden käskyistä, jee :)

Semmonen koe sitten se. Tyytyväinen on oltava ja lisää treenattava! Kaiken hölmöilyn ja jännäilyn otan omaan piikkiini, näätä teki hienosti näin vajavaisella treenaamisella. Koekalenteri esiin vaan ja seuraavaa koetta katselemaan. Ykkönen on ihan hyvin tehtävissä kyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti