sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikon tapahtumia...

Hurmis kasvaa ja tulee aina vaan söpömmäksi :)


Muutama jälki ollaan väännetty lisää ja kokeneempien vinkistä kasvatetaan motivaatiota makkararuuduilla. Tässä viimeisin jälki:


Tämän jälkeen ollaan sitten tehty pari ruututreeniä ja ne menee oikein mukavasti. Kohta on Susanna Korrin jälkipäivä Inkoossa (kuunteluoppilaana) ja sitten päästäänkin Tomerien leirillä Raine Holmin oppiin. Odotan innolla :)

Tottiksissa ollaan hinkattu edelleen ihan perusjuttuja ja tutustuttu naksuttimeen. Aika herkästi Hurmiksen ajatus karkaa jos tulee pienikin häiriö, joten ollaan pidetty treenit lyhyenä ja tomerina. Tänään leikittiin pallojen kanssa vieraassa paikassa ja toi tosi kivasti palloa ja teki vaihtareita. Kotona se tykkäisi kovasti omia pallon ja mennä jyystämään sitä takavasemmalle, joten tyytyväinen olin päivän pallotteluun.

Tänään oltiin taas ongelmakoirakoulussa. Se on hyvä aloittaa pienenä, niin josko ongelmia ei tulisikaan ;) Noh, oikeesti olin siellä Myytin kanssa häiriköimässä muita, eikä se Myytillekään yhtään huonoa tehnyt siellä hengailla. Hurma oli tosi reipas ja hyvin on jo vieraiden koirien jännittäminenkin vähentynyt. Nyt oli heti touhukkaana hommassa mukana. Ei tosin treffattu muita koiria lähietäisyydeltä, koska nämä tapaukset eivät välttämättä olleet niitä parhaita treffikavereita :)

Eilen meillä kävi sisko kylässä :) Kyllä oli kivat painit. Hurmis oli vähän siskoaan Indiä isompi ja isommat korvatkin löytyi...syötävän somia kumpikin! Ja melkoisia tänttähääriä :)

Hurmis naama kameraan päin, Indi juoksee moikkaamaan :)


Indi

Loput: Hurma & Indi

Myytin kanssa ollaan pariin otteeseen treenattu EVL:n uusia liikkeitä. Hyvältä vaikuttaa :) Paikallaolot Minnan ja Tiltun kanssa ja Ari häiriköi kävelemällä kahdeksikkoa. Myytti oli ihan ok, vaikka toki vähän jänskättikin. Ruutu menee hyvin merkin kautta...tosin merkki meinaa välillä unohtua :p Samoin ohjattu sujuu hyvin, mutta sitä ollaan alotettu nyt hissuksiin pienillä etäisyyksillä ja suoraan merkiltä. Intoa on ja Myytin mielestä tämä on hauskin liike ikinä. Yritän pitää sen hauskana, etten vaan onnistu latistamaan toisen fiilistä vaatimalla liikaa heti alkuun. Hyvin siis tuntuu sujuvan :)

Unohdin varmaan jotain oleellista, mutta sen siitä saa kun päivittää niin harvoin. Hyvin täällä kuitenkin siis menee ja pentu kasvaa vauhdilla. Painoa sillä muuten on jo 7,6 kg. Aika tarkalleen mennään kilo per viikko. Hurrrrja tahti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti