lauantai 18. toukokuuta 2013

Peltojälkipäivä

Tänään oltiin Susanna Korrin peltojälkipäivässä Inkoossa. Paljon tarttui oppia mukaan ja vähän taas aukeni miten lähden Hurman kanssa etenemään. Aikamoista sähläämistä oli kyllä koko päivä ja jouduin lähtemään kesken pois ettei Myytille ja Viiville tulisi ihan kamalan pitkää päivää yksin kotona. Hurma oli mukana turistina, mutta ehdin omatoimisesti tekemään sille jäljen nurtsille. Moneskohan se jo oli...mä oon jo tipahtanut kärryiltä vaikka ajattelin että pidän vähän kirjaa montako jälkeä sille on tehty. Se on kyllä aika tasaisen varma suorittaja :) Muusta se ei enää tunnu häiriintyvän, kuin vain ohjaajan huonosta liinan käytöstä. Yritän tähän saada korjausta Suskin opeilla...katsotaan mennäänkö ihan metsään.

Eilen tottistellessa Heurekan parkkiksella Hurma oli tosi huippu. Piti koko ajan oma-aloitteisesti kontaktin eikä missään vaiheessa haahuillut omiaan. Muutama perusasentotreeni tehtiin ja seuraamista ja maahanmenoja. Sitten vaan leikittiin ja leikittiin parissa eri jaksossa. Ensin palloilla ja kahden pallon peli alkaa toimimaan kivasti. Sitten myös taisteltiin patukalla ja loppua kohden alkoi olemaan jo hyvä ote ja taistelu, alkuun vähän sievisteli :) Kivasti tuli tarjoamaan patukkaa mulle kun oli sen voittanut ja hetken omiaan sen kanssa puuhastellut. Veikkaan että siitä tulee kyllä oiva harrastuskaveri :)

Rokotukset saatiin jo keskiviikkona ja silloin painoa tasan 9kg. Jostain syystä meille toivotettiin hyvää jatkoa eikä kuulemma oo pakko tulla kuukauden päästä uudelleen :D Hurmis niin tykkäsi touhuta siellä ;) Meidän työpaikan eläinlääkäri on kyllä siitä niin kiva että panostaa kunnolla pentujen hauskuuttamiseen! Vähän sillä oli rakkulaa silmissä, mutta katsotaan josko ne ei vaikka alkaisi vaivaamaan. Viivillähän sitä riesaa oli, mutta ei onneksi ollut pahana kuin ihan pienenä. Nyt on ollut jo pitkään hyvänä.

Nyt kuulostaisi ukkonen tulevan rytinällä päälle, mutta vahvasti epäilen että itse olen se jota eniten ahdistaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti