torstai 9. toukokuuta 2013

Jälkeä, jälkeä...

Mitäpäs muutakaan :) Joitakin makkararuutuja tehtiin, mutta en tiedä oliko niistä apua. Ehkä oli, vaikka aikamoista toheltamista se oli. Mutta tohelsi sentään ruudussa, ei sen ulkopuolella. Ei tuota vaan saa harmistumaan kun vetää pois ruudusta...sille se ruoka ei vaan ole niin tärkeä juttu vaikka hyvin maistuukin nyt.

Nyt tein sille taas suoraa jälkeä ja eilinen jälki meni ihan sekoiluksi. Ajoi se koko jäljen, mutta sellaista poukkoilua se enimmäkseen oli. Ehkä jäi ruutu päälle, tiedä sitten. Ja liian pienet namit oli, tänään pistin isommat. Ei se malttanut niitä pieniä kikkareita imuroida vaan touhotti ennemmin menemään. Tämän päivän jälki oli jo meidän omaa tasoa..on se sitten hyvä tai huono taso. Päättäkää itse :)

JÄLKI 9.5.2013

Tänään kävi kaveri kylässä Lissu heelerin kanssa. Metsässä rytisi taas, vaikka ei ne siellä kamalasti leikkineet...pisnestelivät lähinnä omiaan. Hurmis oli jo Lissua isompi :)

Isäkoira Argo on muuten käynyt viime päivien aikana MH testissä ja läpäissyt hyvin arvosteluin. Tänään meni sitten BH koe läpi, joten iskällä menee lujaa! Toivotaan että jatkossa tulosputki senkuin jatkuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti