lauantai 11. toukokuuta 2013

Hyvin potkii

Tänään Mimma ja Jopo tulivat meille treenaamaan jälkeä ja Jopo ja Hurma pääsivät tohottamaan yhdessä. Jopo olisi halunnut hammastella, mutta Hurman mielestä se oli tylsää ja se olisikin mieluummin juossut...ei ihan natsannut parivaljakon leikit, mutta kai niillä ihan hauskaa silti oli.
Hurmista ei olisi huvittanut poseerata paikoillaan :)

Äiti ja lapsi odottamassa jäkien vanhenemista

Hurman jälki meni ihan ok. Se oli ensimmäinen jälki vieraassa paikassa ja vähän korkeammassa heinässä. Noin 60-70 askelta pitkä suora. Alku oli vähän hakemista, mutta hyvin se siitä sitten lähti sujumaan ja loppu oli jo ihan mallikasta menoa. Mimmalta sain vinkkejä miten toimia kun tuppaa etenemään vain toista puolta jäljestä...pitäis vissiin yrittää kävellä vähän vähemmän harottavilla kintuilla ;)

Tänään käytiin pisin kickbikelenkki tähän mennessä Viivin ja Myytin kanssa, 8,5 km. Ihana lämmin kevätilta ja siellä me potkuteltiin pitkin peltoja ja metsäpolkuja. Noooh, välillä tylsästi asfaltilla jouduttiin menemään ja Hakunilan keskustassakin (jaiks...) pyörähdettiin kun ei täällä näitä yhtenäisiä polkuja oikein ole ellei autolla ajele vähän pidemmälle. Mentiin välillä lujasti laukaten ja välillä hissukseen ravaamalla ja yllättävän helposti hallittava kaksikko mulla kyllä on :) Viivikin veti tänään todella kivasti, eikä pöllöillyt ollenkaan. Ajattelin muuten ostaa Hiacen, joten kohta on tilaa kuskata kikkaria ihan minne vaan! Ja kaikille koirille ihan ikiomat loossit :) Kyllä kelpaa..


Tämä pentu ei millään pehmoleluilla leiki ;)  


Painoa Hurmelilla 8,5 kg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti