lauantai 7. syyskuuta 2013

Voi tokomurhe :(

Käytiin taas tänään kokeessa ja nyt saa hetkeksi riittää. Myytti oli ihan sekaisin, vaikka ulospäin vaikuttikin ihan rennolta. Aloitettiin koe paikallaoloilla ja istumisessa se oli taas valahtanut maahan. Eilisissä treeneissä pysyi hienosti, mutta koetilanne on sitten taas ihan eri. Kaiken huipuksi paikallamakuun se sitte oli istunut. Tiedättekö sen tunteen kun palaat riviin ja koira on maassa sen näköisenä että hyvin meni. Ja tuomari tulee paikalle ja näyttää nollaa.

Yksilöliikkeet tehtiin toisena. Aloitettiin tunnarilla joka oli hyvä. Zeta muuten ok, mutta se istuminen TAAS jäi seisomiseksi. Sitten olikin ohjattu ja Myytti skippasi merkin ja juoksi suoraan väärälle kapulalle. Tiesi jo merkin ohitettuaan että hups, menee metsään. Toi sitä väärää kapulaa merkille saakka ja jäi sinne miettimään uskaltaako mun luokse tulla ollenkaan. Seuraaminen oli totutusti taas vähän sinnepäin, tällekin varmaan tarttis päästä tekemään jotain. Kunhan saisi sellaisen tilanteen lavastettua että se olisi noin surkeeta. Metallinouto oli hyvä, samoin luoksetulo. Kaukoissakaan ei pahaa sanottavaa, yhden lisäkäskyn se tarvitsi muistaakseni ekaan seisomiseen kun meinasti istua. Ruutu sitten taas kosahti. En ymmärrä mitä tälle on nyt tapahtunut kun treeneissä ei ikinä ole ollut mitään ongelmaa ja kokeissakin tää on ollut sellainen helppo liike joka menee varmasti. Nyt se lähti taas ihan vinoon ja meinasi juosta kehästä. Kutsuin sen sitten kokonaan pois kun alkoi taas luimistelemaan uhkaavasti.

Tuomari ihmetteli loppukommenteissa että mitä tälle on viikossa tapahtunut kun muistelee että edellisessä kokeessa oli niin kivaa tekemistä. No niinpä, se on Myytti :) Sen jos tietäsin ni se olis varmaan ollut valio jo muutama vuosi sitten. Nyt en tiedä saako mun taidoilla ikinä nautiskella valiotittelistä :p

Mutta joo, jouduin nyt sitten tekemään päätöksen että ei mennä ensi viikon kokeeseen. Paikallaolot sen päätöksen sinetöi...en halua mennä häiriköimään kaiken lisäksi muiden suorituksia vaikka eihän toi sentään paikaltaan mihinkään mene. Mutta silti. Turha sitä on sinne mennä Myyttiäkään kiusaamaan, teen vaan hallaa tuleville kokeille. Taidan vetää sen kanssa nyt jotkut palauttelutreenit ja jättää sen tauolle. Jatketaan treeniä talvella ja katsellaan kokeita sitten vaikka keväällä.

Tässä vielä osasuoritusten pisteet. Tuomarina Harri Laisi

Istuminen ryhmässä  0
Paikallaolo  0
Seuraaminen 8
Zeta 7
Luoksetulo  9
Ruutu  0
Ohjattu  0
Metallinouto 8,5
Tunnari  9,5
Kaukot 8,5

yhteensä 169p. ei tulosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti