torstai 5. syyskuuta 2013

Ei mennyt ihan putkeen...Myytille EVL3

Ajeltiin iltakokeeseen Forssaan eilen ja eihän se sitten ihan putkeen tosiaan mennyt. Viimeistelytreenit lupaili hyvää ja samoin kokeen alku. Aloitettiin yksilöliikkeillä ja Myytti oli vuorossa toisena. Fiilis on rento, jännitystä silleen sopivasti. Kaikki vaikeat liikkeet meni ihan superhyvin alussa; kaukkarit hienoimmat ikinä, tunnari ihan nappisuoritus ja metallinouto onnistui. Myytti teki kaikenlisäksi tosi tarkkaa työtä ja se oli niin mukana kun vaan olla voi. Sitten tuli ruutu...ja kelpie lähti merkiltä ihan vinoon. Bongasi viime hetkellä ruudun ja korjasi itse suunnan keskelle ruutua ja meni hienosti maahan. Yleisö huokaili ihasuksesta kun oli niin fiksu pieni koira. Mutta kun lähdin liikkeelle niin Myytti pomppasi seisomaan :( En tiedä pistikö joku sitä persuksiin vai mikä ihme sen sai niin äkisti pomppaamaan pystyyn. Se haisteli hetken mutta pysyi paikallaan. Nollaksihan se silti meni. Meidän varmin liike. Ja niin hyvän alun jälkeen. Kyllä muuten harmitti! Heti perään otettiin ohjattu samalta paikalta. Ei ollut hyvä juttu ollenkaan (ja liikkurin unohduksen takia tämä ylipäätään otettiin tässä kohtaa...) koska Myytti ajatteli että paikataan se epäonnistunut suoritus sitten tällä toistolla. Meidän kapula olisi ollut oikealla kun taas ruutu vasemmalla. Myytti lähti kohti ruutua, mutta sain sen vielä ohjattua uudelleen. Valitettavasti vaan meni sitten keskikapulalle ja seuraava ohjaus nollasi tämänkin...PÖH! Zetassa jäi taas istuminen tekemättä, luoksetulo oli ihan ok ja seuraaminen muuten ihan kivaa mutta ainakin yksi perusasento jäi tekemättä. Noin muuten seuraaminen oli parempaa kuin aiemmin kokeissa, ehkä auttoi kun vähän painostin sitä liinalla ennen kehään menoa. Lopuksi otettiin paikallaolot, makuu hyvä mutta istumisessa oli valahtanut maahan 15 sekuntia ennen loppua, byääääh!

Osasuoritukset:

Istuminen ryhmässä 0
Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8
Zeta 7
Luoksetulo 9
Ruutu 0
Ohjattu 0
Metallinouto 9,5
Tunnistusnouto 10
Kaukot 9

yhteensä 195,5p 3-tulos
Tuomarina Ilkka Stén

Nyt sitten palautteleva treeni ja etenkin toi paikallistuminen tsekkaukseen ja heti lauantaina seuraavaan kokeeseen. Olin ajatellut että 15.9. Tuusulan koe saa olla vika ja jäädään sitten hetken tauolle mutta saatiinkin tänään peruutuspaikka Espoon kokeeseen. Mennään nyt kokeilemaan, jos menis edes vähän paremmin.

Huomiona eilisestä ja edellisestä kokeesta sellainen seikka, että Myytille tekee hyvää hengailla hetki kehän laidalla ennen tositoimia. Rentoutuu ja nostaa vähän kierroksia. Tällä suunnitelmalla seuraavissa koitoksissa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti