sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Myytti missikisoissa

Käytiin tänään näyttelyssä Myytin kanssa. Tiedä sitten mikä mielenhäiriö iski :D Noh, se oli tuossa muutaman kilometrin päässä niin ajattelin että saa Myytistä jonkinmoisen aikuisiän arvostelun. Hirveä syyskuinen hellepäivä osui, oli ihan tuhottoman kuuma. Ja odotusta riitti kun aamusta oli kaveri heelerinsä kanssa kehässä ja meidän kehä eteni todella hitaasti.

Myytti ei arvostanut tuomarisetää ollenkaan. Tuomari oli tosi mukavan oloinen ja sanoi että koira vaikuttaa vähän levottomalta joten hän ei halua sitä enempää ahdistella vaan pyysi mua näyttämään hampaat. Tästä huolimatta arvostelulomakkeessa on rasti kohdassa "rodunomainen lähestyttäessä" joten minkälainen sen koiran pitää olla että saa rastin kohtaan "väistää"?

Juostessa Myytti olis vaan juossut pois kehästä ja en tiedä saiko sen liikkeistä mitään käsitystä. Kyllä se onneksi hetken malttoi juosta nätistikin. Paikallaan se onneksi sentään seisoi hyvin. Tuomari kysyi harrastanko sen kanssa tokoa kun on niin hyvin koulutettu ja kulki välillä kontaktissa. Kiva että edes näyttelytuomari arvostaa Myytin tokotaitoja :D

Hyvä saatiin kotiinviemisiksi eli ei muutosta viime näyttelykäyntiin.
Arvostelu: (tuomari Michael Leonard, Irlanti)
Very well trained, but however was quite nervous, didn't want to be handled. Head is too small, needs more width between ears, muzzle needs more widht. I'd like stronger bone. Because she held head down the topline was not good on the move. Out of coat at the moment.

Ei siis sinänsä mitään ylläreitä. Paitsi että sillä on ihan hyvä karva :D Ei toki mikään näyttelykelpieturre, mutta ihan kiva turkki kuitenkin mun mielestä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti