perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kepit nousee

Hyvin nousee kepit edelleen. Nyt pidetään vähän taukoa ja treenaillaan muita juttuja. Hyvin se tuo, mutta vähän vielä sellaisella epävarmalla fiiliksellä että ihan oikeestiko sä haluat että mä tuon näitä sulle :)


Ens viikolla alkaa loma loppuviikosta ja sehän muuten tarkoittaa myös sitä että sitten kans treenataan! Kunhan muistaa ettei liikaa väännä.

Myyttikin on ilmotettu ekaan EVL kokeeseen. Hui, jännää! En ois pari vuotta sitten uskonut tätä päivää näkeväni mutta niin sitä vaan ollaan kokeeseen menossa. Kesken on vielä liikkeiden viimeistely, mutta äkkiä ne kuntoon saadaan. Kuukausi aikaa treenata, joten siinä ehtii vaikka ja mitä. Ainakin niin sitä luulis. Ostin Mydelle tänään Hurtan viilennystakinkin alennusmyynnistä niin ei helteetkään pääse pilaamaan treenejä tai kokeita ;) Jos se sitten edes toimii.

Kyllä on taas viime päivinä tullut laitettua koiriin ihan vaan muutama euro. Tänään ostin Mydelle ja Viiville uudet Rukan valjaat ja Hurmikselle Rukan kokoa isomman pannan. Sietäis päästä jonnekin mainoskuvauksiin ;) Ihan kivoilta tuntuvat valjaat, toivotaan että ovat pitkäikäisiä.

Hurma sai eilen rokotukset. Rabies vielä puuttuu. 13 kiloa oli painoa, eli kohta menee jo Myytin ohi! Huisia :) Oli toinen kyllä niin tohkeissaan kun pääsi eläinlääkäriin. Hölmö pieni pentu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti