keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Keppitreeniä

Noniin, jos sitä jatkaisi kuulumisten päivittelyä. Jäljen teon sivussa ollaan nyt treenattu myös niitä jälkikeppejä. Koska päädyin suuntautumaan pelkästään metsäjälkeen, valitsin ilmaisutavaksi tuomisen. Hurmis on ihan hurjan pätevä keppikoira :) Nyt neljä treeniä takana ja voisin sanoa että se on tajunnut homman ekasta treenistä alkaen. Itse kämmäsin treenin nro 3 omalla toiminnallani ja Hurma kyllä merkkasi kaikki kepit mutta ennemmin olisi jatkanut matkaa kuin tuonut keppejä mulle saakka. Neljännen treenin tein samana päivänä ja nyt muutin vähän omaa toimintaani ja tulos oli tosi hyvä! Pääpointtina ehkä se, etten kovin innokkaasti kehu kun Hurma nostaa kepin. Jos innostun liikaa, niin tiputtaa kepin, mutta rauhallinen "vau, hienosti" ilmaisee että hyvin menee ja vasta kun keppi on tuotu käteen, voi riemuita vähän enemmän. Leikitin myös kepillä ja heitin sitä pari kertaa niin että sai tuoda sen uudelleen mulle ja palkkasin namilla.

Hoidossa ollessaan Hurma oli käynyt Mimman kanssa purutreeneissä. Annoin luvan sillä ehdolla että saan videotodistetta. Ja sitähän tuli :D Aika mainio pieni purija, vai eikö muka? VIDEO

Leirin kuvasaastetta voi ihailla täällä:  http://fusca.kuvat.fi/kuvat/Tomeran+leiri+2013/


Velipoika Laku oli hirveen taitava jälkikoira! Kieli poskella kohti paalua :)



Raine Holmin valvovan katseen alla :) Kuva: Hanna Jämiä
 
Meni vissiin ihan hyvin ilmeestä päätellen <3 Kuva: Minna Virtanen


Hurmalla painoa tänään 13 kg ja sai viimesen rokotuksenkin! Oli kauheen reipas pieni...ihan tohkeissaan kun pääsi lääkäriin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti