perjantai 2. joulukuuta 2011

Pikavisiitti Joensuuhun

Alkuviikosta oltiin kolme päivää Joensuussa. Minä olin siis töissä ja koirat mukana iltojen iloksi. Niiden kanssa ehdittiin päivätauon aikana vähän lenkkeillä ja tokoillakin. Tikrulle treeneissä seuraamista Pekan liikkuroidessa. olipa kiva kun joku käskytti :) Harvinaista herkkua meille kuitenkin. Seuraaminen ei ollut ihan priimaa, mut ihan ok. Intoa ei ainakaan jäänyt puuttumaan. Ohjattu takkus vähän enemmänkin. Ensin unohtu merkki välistä ja oli menossa kyllä ihan oikealle kapulalle. Käskin stopata ja yritin ohjata merkille...lähti toiselle kapulalle ja siinä vielä jotain säätöä kunnes sain sen vihdoin oikeaoppisesti merkille. Siitä sitten onnistunut suoritus ja toistolla meni jo nappiin. Vielä yks tavallinen nouto ja se ihan hienosti :)

Myytin kanssa vähän epätoivoista leikkimisyritystä ja seuraamista sekä noutoa. Seuraaminen tosi kökköä ja noudossa ensin huono ote ja pudotti kapulan, sitten hidas palautusvauhti....ääh. Ja kun oma motivaatio sen suhteen on mitä on, niin pitää miettiä onko tässä oikeasti järkeä vai nou.

Noin muuten meillä oli aika leppoisaa Joensuussa. Myyttiä jännitti lenkkeily keskustassa, eikä se oikein ehtinyt kuin pohtia onko siellä turvallista pienen kelpien kulkea. Sitten sen mielestä hissin ovien aukeaminen tarkoitti sitä, että joku yrittää tunkeutua meidän mestoille. Hmmm, ei oo ihan helppoo. Ei vaan, tosi mallikelpoisia hotellikavereita olivat ja pääsevät taas ens viikolla mukaan kun otetaan reissu uusiks :) Tuleepahan iltasinkin sitten tehtyä muutakin kuin maattua huoneessa telkkarin edessä tai istuttua jossain siiderituoppi nenän edessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti