keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joensuu osa III

Joensuussa taas ja tiistaina otettiin treenit päivällä valosaan aikaan. Ehdin rakentaa kentälle ruudun kun kentän viereen kurvaa nainen pienellä punaisella autolla. Avaa ovet ja kentälle vilistää kaksi pientä koiraa vapaana. Toinen käy ruikkimassa kaikkiin kentällä oleviin esteisiin ennen kuin poistuvat vähän sivummalle ulkoilemaan. Menivät metsän reunaan melko kauas, joten hain Tikrun kentälle. Onneksi Tikrun enkä Myyttiä! Ehdin lähettämään Tikun kerran ruutuun ja kun palkkasin niin huomasin toisen pikkurakeista laukkaavan meidän luo. Sain Tikrun kiinni ja yritän pitää tunkeilevaa pikkusinttiä kauempana meistä. Omistaja yritti huudella mutta eipä auttanut ja odoteltiin sitten melkonen tovi että saapui hakemaan koiraa. Totesi naureskellen että sori kun me häiritään teidän treeniä. Oho, sentään tajusi :D Sai koiran kiinni ja lähtivät autolle. Lähetin Tikrun uudelleen ruutuun ja meni todella hienosti! Heitin pallon ruutuun palkaksi ja sittenhän se pikkurakki karkasi uudelleen ja suoraan Tikrun ja pallon luo. Olin kaukana tilanteesta ja saatoin vain toivoa, ettei kaveri änkeä pallolle asti ja ettei Tikku kovin hanakasti ilmaise mielipidettään. Mutta mitä tekee Tikru! Vilkaisee koiraa ja juoksee pallo suussa mun luokse niin ettei kaveri ehdi perään :D Näytti ihan närkästyneeltä kun ei saa edes treenata rauhassa. Toinen koira käy vielä kerran ruikkimassa kaikki esteen ennen kuin tottelee omistajaansa ja juoksee autolle. Onnea Joensuu, teilläkin on kerrassaan kivoja koiraihmisiä! Mut ei siinä mitään, ihan loistava häiriötreeni Tikrulle. Ja meni vielä niin hyvin etten voinut olla tuntematta lievää ylpeyttä ja vahingoniloa :p

Noin muuten ei ollut hyvä treeni, tai toisaalta se oli juuri sitä. Taisteltiin taas ruudun kanssa kun otin eri suunnista. Nyt se paikka löyty jo suht hyvin vaikka muutaman kerran tarjosi tötsän taakse. Mut sitten se lopuksi alko kikkailemaan merkin kanssa ja meinas jo epätoivo iskeä kun ei vaan pelitä. Onneks se sitten lopulta taas onnistui....ei se seuraamisen täyskäännöskään välttämättä hyvin sujunut joten pitää ehkä tehdä sen suhteen toimintasuunnitelma. Mummosta on tainnut tulla vähän hidas.

Myde oli vallan pätevä treeneissä! Seuraaminen kivaa ja suht rentoa. Ruutuun meni vauhdikkaasti ja meni jopa maahan hienosti :) Nouto oli ripeä, vaikka jouduttiin taas sitä heittovaihetta treenaamaan erikseen kun tuppasi väistämään. Mut kaikenkaikkiaan hienosti kun oli ihan vieras paikka Myytille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti