perjantai 30. joulukuuta 2011

Myytin temppukoulu

Mulla on ollut Joulun jälkeen nyt tämä viikko vapaata ja ollaan koiruuksien kanssa nautittu valoisaan aikaan lenkkeilystä. Luntahan ei ole ollenkaan ja joka paikassa märkää, pimeää ja kurjaa, joten kivaa että voi lenkkeillä kuitenkin päivänvalossa. Tokoa en ole repinyt itseäni sen suuremmin treenaamaan, jotenkin vaan sellanen yyyyyh olo sen suhteen, kun tiedän että nyt alkuun pitäs taistella sellasta henkien taistelua ennen kuin aurinko taas paistaa sillä rintamalla. Mut 21.7 on ne beussimestikset ja sinne me mennään jos vaan muorin kunto on hyvä! Se saa olla meidän ainokainen tavoite mummelin kanssa ensi vuonna :)

Mydelle soisin ensi vuonna monen monta koetta, mut kelpi ei taida olla mun kanssa samaa mieltä. Jää nähtäväksi. Ollaan nyt mun loman aikana eilen ja tänään opeteltu temppuja. Ihan helppoja vaan vaikka kelpin mielestä niissä on kyse elämästä ja kuolemasta ja OMG jos ei heti mene putkeen :D Se on niin pöljä! Ekana vuorossa oli kyljelleen meno kun sanon "PUM". En voi sanoa "kuole", koska en halua että mun koirat kuolee :D Toi on nyt vaan semmonen maastoutuminen kun joku ampuu ;) Njoo, Myde oppi tän tosi nopeasti, toisin ku Tikku joka oppi kyllä välttävästi menemään kyljelleen, mut se kirjaimellisesti kyllä kuoli siihen paikkaan, eikä jaksanut enää innostua ylös nousemisesta ja uudelleen kiepsahtamisesta...voi mummoa :) Noh, Myden kanssa ollaan nyt edetty niin että voidaan molemmat seistä ja kun sanon "PUM" niin kiepsahtaa kyljelleen ja odottaakin hetken paikallaan.

Tänään otettiin treeniin sitten tassun laittaminen silmille. Hyvin ja tosi nopeasti se senkin hoksas, mutta taisin omalla palkkaamisellani saada siitä sittenkin kuonon pyyhkimisen tassulla :D Mut käy se niinkin, ei meillä ole niin justiinsa. Tätä pitää vielä treenata varmaksi ennen kuin voin sanoa sen osaavan sen, mut kai me se tän illan aikana naksutellaan paremman tekemisen puutteessa ;)

Vaikka tää nyt onkin vähän pöllöä kikkailua, niin salaa toivon että Myytti huomais taas että se yhdessä tekeminen on kivaa ja uskaltais tokossakin ottaa vähän rennommin. Katsotaan, miten käy. Ja päästäänkö me sen kanssa vielä joskus kokeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti