lauantai 21. tammikuuta 2012

Hölmöilyä Hakkilan hallissa

Lähdettiin Kristan innostamina Hakkilan halliin treenailemaan. Sattuu olemaan tossa ihan kulmilla :) Tikrun kanssa toki ruutua ja onnistuikin ekalla toistolla ihan kivasti. Tehtiin välissä muuta ja sen jälkeen se alkoikin sitten hölmöillä. Tarjosi putkea (joka oli aika ylivoimainen häiriö ihan vieressä), rikkoi merkin syöksyessään sen kimppuun, yritti käydä treenirepulla jne jne. Kuriton mummokoira kerrassaan. Kun taas sitkeästi murmutin sille niin vihdoin tarjosi sitä ruutuakin...joskin toooodelllaaa hitaasti. Mut siihen me kyllä sitten lopetettiin.

Tuolla hallissa oli peili, miten mainio keksintö! Kamalia asioita siitä näkyi kyllä. Tikrun perä aukeaa seuraamisessa rumasti, jotenkin oon onnistunut ummistamaan silmäni siltä tosiasialta aika tehokkaasti. Jäävät sai aika näppärästi katsottua itsekin, jotta miten se siellä hiipparoi. Niissä ei ollut muuta moitittavaa, kuin seisomisessa ekalla toistolla vähän kääntyi mut toistolla ok. Oli muuten jostain syystä ihan sikanopea maahanmeno. Mähän olen jo ajat sitten luovuttanut että saisin sen nopeksi...mut osaahan se sen näemmä ;)

Ohjatussa eka toisto superhieno, siis todella hyvä! Vasen puoli sitten ei niin hyvä, yyyh. Pistän ton nyt vihdoin korvantaakse, että se vasen taitaa ihan oikeestioikeesti olla selkeesti heikompi kuin oikea. Treenataan siis sitä puolta korostetusti. Kaukoissa etenee ihan törkeesti, puoli koiran mittaa. Jos jotain hyvää, niin eteneminen tapahtuu selkeesti vain seiso-maahan vaihdossa...tilanne on ollut pahempikin. Mut nollaahan tosta meille tyrkättäis surutta. Otin nyt paljon pelkkää seisomista ja heitin pallon jo ennen kuin kunnolla ehti nousta seisomaan. Josko se auttais saamaan sen seisomisen kiitollisemmaksi maahanmenolle...saa nähdä. Aikaahan tässä olisi vaikka kuinka ja paljon heinäkuuhun, mut millä mä saisin itseni treenaamaan niin innokkaasti tota? Pakko kai se on, muuten ei oo järkeä treenata mitään muutakaan.

Paikallaistumistakin otettiin ja sehän ei sitten ollutkaan ihan niin helppoa. Kaksi kertaa jouduin puuttumaan kun Tikku pisti maaten. Jospa se siitä taas muistuisi mieleen...sen kanssa ei kokeissa tainnut koskaan olla ongelmaa...Lopuksi Tikku pääsi hyppäämään vähän agiesteitä palkaksi ja hauskaa oli. Siitä olis pitänyt tulla agikoira, niin kauhee palo sillä on siellä radalla :)

Ajattelin ennakkoon, että Myde ei varmaan kamalasti suostu hallissa tekemään, kun siellä oli Kristan koira ja pressun takana vielä muita vieraita koiria. Mut sepä tarras heti kärkeen patukkaan kiinni ja roikkui siinä äristen. Otti se kyllä vähän häiriötä, mutta todellakin yllättävän vähän. Pari toistoa ruutua ja meni ihan jees. Seuraaminen myös mallikkaasti ja se kulkee peilistäkin vakoiltuna aina nätisti :) Jäävissä olikin sitten suurimmat ongelmat. Nämä myös peilistä vakoillen ja teki kyllä hyvää moinen. Mulla kun ei normaalisti ole sitä treeniseuraa sanomassa istuuko vai ei, niin nyt näki ihan itse. Näppärää. Kelpie oli perin pätevä, oon oikein tyytyväinen sen treeniin tänään. Pääsi sekin agilitaamaan ja vähän enemmänkin kuin Tikru. Se oli kyllä kovin sukkela ja pätevä. Täytyy kyllä ottaa hallitreenit uusiksi, vaikka eihän se halpaa lystiä ole kun joutuu irtovuoroja ottamaan. Mut on sitä hullumpaankin rahojaan laittanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti