lauantai 28. tammikuuta 2012

Hallitokot

Jesssss, nyt alkaa sujumaan! Oltiin taas Kristan kanssa Hakkilan hallilla treenaamassa. Tikrun kanssa käytiin suurin osa liikkeistä läpi ja kaikki meni itse asiassa tänään putkeen. Ruutuun etenkin olen tosi tyytyväinen. Merkillä oikein tärisi ja nyki kun odotti käskyä. Ja kovaa mentiin ja jopa ihan oikeaan paikkaan. Ehkä meillä siis vielä on toivoa. Ohjattu meni myös hyvin. Mitä nyt ekalla toistolla vasemmalle meni innoissaan ruutuun joka oli samassa suunnassa. Kaukoissa heittelin taas seisomisesta palloa ja kokeilin myös laittaa palkan Tikrun eteen. Toimikin muutaman toiston ajan, mut eipä sit kuitenkaan sen kauempaa. Luoksetuloa kokeiltiin hyvässä häiriössä kun pieni pystykorvan turriainen karkasi stopin aikaan Tikrun luo. Mut eipä se haitannut, vähän piti pärähtää ja sitten taas mentiin, tai oikeestaan tultiin. Oli kiva treenata kun meni niin mukavasti putkeen tänään :) Jäävät liikkeetkin kerralla nappiin putkeen otettaessa.

Myytti oli taas iloinen yllätys kun pystyi melkoisessa metelissäkin keskittymään tekemiseen eikä jännäämiseen. Ei se koko aikaa parhaassa terässä ollut, mutta suurimman osan ajasta. Ruutuakin teki vauhdilla meluisempaan päähän hallia, siellä siis koiralauma räkytti pressun toisella puolella. Pitää taas palkata enemmän sinne ruutuun, kun tuli muutama meno-paluu kun stoppi unohtu :D Nouto oli vähän varovainen, samoin luoksetulo. Molemmat liikkeitä joissa pitää tulla mun luokse, ehkä se aiheutti hitauden. Mä olen niiiin paha Myden mielestä. Myös niitä jääviä hinkattiin tänäänkin ja sain homman toimimaan kun otin tiukemman kurin. Pitää vaan olla varovainen sen kurin kanssa ettei mennä takapakkia. Seuraaminen oli tänään kaiken kaikkiaan ihan todella superhienoa :)

Mä olen unohtanut kertoa että pentuprojekti kaatu siihen, että Nickan jäi tyhjäksi :( Ei siis penskaa tähän hätään, mutta toisaalta varmaan ihan hyvä niin saadaan tällä porukalla nautiskella elostamme. Pistetään uutta projektia pikkuhiljaa aluilleen.

Ja ilmottauduin kelkkakisaan Jopon kanssa. Ensi lauantaina pitäs hurjastella ja ikinä en oo kelkkaa kokeillut :D Mut ei kai se niin vaikeeta voi olla, eihän? Toivottakaa onnea, sitä tarvitaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti