torstai 24. marraskuuta 2011

Tomeran syysleiri

Tänä vuonna siis leireiltiin pariin otteeseen, kun lähdettiin Inkooseen kauden päättäjäisiin. Ideana treenailla porukassa mitä kukin haluaa.

Me keskityttiin lähes pelkästään jälkeen ja käytössä olikin hyvät pellot. Lauantaina aloitin tekemällä Tikrulle aika haastavan jäljen ja kulmia sen verran että menin jo itsekin sekaisin niiden kanssa. Mietin että tein ehkä turhankin haastavan jäljen kun ottaa taas huomioon miten vähän ollaan treenailtu viime aikoina. Mut höpsis, Tikku veti kyllä NIIN hyvin. Ekan kulman se tosin missasi ja sitähän me ei meinattu sitten löytää kun itsekin hukkasin mun kiintopisteen ihan totaalisesti. Mikään ruusuinen alku ei siis ollut ja melkein jo luovutin, kunne otettiin pakkia ja Tikru löysi jäljen uudelleen. Ei siis auta hötkyillä vaan antaa koiralle mahdollisuus. Seuraavalle suoralle jäi yksi keppi korkeen heinän joukkoon, mut loppujälki meni vakuuttavasti. Vähän pyörimistä kulmissa, mut toista kertaa ei hukattu. Tikrusta näkee helposti koska se menee jäljellä ja koska ei. Metsässä ehkä vähän huonommin kuin pellolla. Mut tyytyväinen olen ekaan jälkeen :)

Myde sai myös oman jälkensä ja tein sen vähän helpommalle alustalle, eli ihan pellon reunaan jossa oli lyhyempi heinä. Hienosti jäljesti, sillä on taas fiilis päällä. Kaikki kepitkin nousi! Päivän toinen jälkikin meni mainiosti. Siinä hukkasi jäljen toisessa kulmassa, mut motivaatio riitti ongelman ratkaisuun, jee :) Osaa se jäljestää jos se vaan viittii...

Tikrun päivän toinen jälki oli helpompi kuin eka. Teemana kulmat vasemmalle kun tulee tehtyä kulmia enemmän oikealle. Mutta eipä sillä kumpaankaan suuntaan ole ongelmia niiden kanssa. Toki tarkempi vois olla molemmissa. Yks keppi jäi muistaakseni tässäkin treenissä, joten pientä hutilointia niiden kanssa tänä vuonna.

Sunnuntain jälki tehtiin taas pidemmälle heinälle ja tein taas pitkän ja kaikin puolin haastavan jäljen. Maa oli jäässä ja sekin oli Tikrulle ihan uus juttu. Ei kuitenkaan mitään vaikutusta tuntunut olevan vaan hienosti jäljesti. Enpä juuri moitittavaa löydä tästä jäljestä, se oli ihan super. Kaikki kepit löysi ja kulmat meni tosi tarkasti. Siihen oli varsin kiva lopettaa leirin treenit ja todennäköisesti myös tän kauden treenit. Ellen jotain keppitreeniä innostu vielä tekemään, tai jos nyt lunta ei saada niin kai sitä voi ihan kunnon jälkiä käydä tekemässä.

Otettiin me toki tottistakin vähän ja Tikru oli aikas pro. Ens vuonnahan olis vissiin beussimestikset tokossa...saa nähdä josko me vähän treenattais ;) Mieli kyllä tekis :D Myytin kanssa oli aika vaikeeta kun treeni oli taas lähinnä sellasta pakottamista ja innostamista. Ei siis kovin nautinnollista kummallekaan. Agiesteet oli vieressä ja Myde pääsi muistelemaan sitäkin touhua ja oli ihan innoissaan :)

Operaatio koiranpentukin on edennyt pienen askeleen. Katsellaan koska pieni Hurma-Hurmaaja pöllähtää porukkaan ;) Ei nyt ihan heti kuitenkaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti