torstai 3. marraskuuta 2011

Tunnari ja kaukot

Myytin kanssa sisällä tänään pitkästä aikaa tunnaria. Neljä toistoa ja kaikki oikein! Vähän se oli epävarma ja tarkisteli huolella, mut joka kerta toi lopulta ihan oman, eikä maistellut vääriä. Vikalla toistolla kapuloita oli jo isompikin läjä ja hienosti teki. Hassua että tämänkin liikkeen kanssa on aikanaan väännetty tovi jos toinenkin eikä siitä edes ole pitkä aika. Myytti teki myös kaukoja ja Sormusen Virven neuvo on Myytin kanssa osoittautumassa kultaakin kalliimmaksi. En olisi sitä ikinä tullut itse ajatelleeksi, niin kun en montaa muutakaan asiaa, huoh. Eli seiso-maahan vaihdossa tärkeempää onkin kiinnittää huomio siihen edelliseen vaihtoon ja palkata taakse niin, että jää hyvään asentoon sitä maahanmenoa varten. Takapainotteiseksi siis. Myytin kaukoissa ei suurempaa huomauttamista. Se vaan tosiaan että jos on liian etukenossa maahanmenon aikaan niin helposti ottaa sellasen pienenpienen askeleen eteenpäin eikä mene hissinä.

Pääsi Tikkukin tekemään yhden tunnarin, joka meni tosi hyvin ja lopuksi vielä kaukojakin jokaisesta vaihdosta palkaten :)

Myytin jänteen tilanne huolettaa edelleen. Toissapäivänä se huusi sisällä kun oltiin lähdössä lenkille. Syytä en tiedä, mutta mietin olisiko jänne mennyt sijoiltaan liukkaalla lattialla. Tänään sitten lenkillä Tikku juoksi Myyttiä kohti ja Myytti huusi ennen kuin Tikrui edes hipaisi sitä. Oisko se yrittänyt estää törmäystä jos on kipeä jostain....koska ei ole ollenkaan Myden tapaista tolleen etukäteen huutaa Tikrun ollessa kyseessä. Hmmm, fyssari on onneksi parin viikon päästä joten sillonhan se sitten selvii. Jotenkin tässä nyt vaan ei osaa rentoutua asian suhteen. Ja just kun tokokin on taas alkanut maistumaan niin pelkään että jalka menee taas treeneissä ja voidaan unohtaa treenit taas öpaut vuodeksi. Mutta kun en millään haluaisi pitää sitä pumpulissakaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti