keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tokotreenit

Korkattiin tänään meidän uusi treenikenttä. Sellanen valaistu hiekkakenttä ihan tässä kävelymatkan päässä, jota potkupalloilijat käyttää parkkipaikkanaan. Vieressä siis nurmikenttä jossa aina iltaisin treenaavat. Varsin hyvää häiriötä siis. Viimeksi ei vaan mahduttu treenaamaan kun kenttä oli niiiin täynnä autoja. Nyt oli tilaa enemmän ja mahduttiin mainiosti.

Tikrun kanssa alotettiin treeni seuraamisella ja jos pari viime treeniä se on käynyt turhankin kuumana seuruussa, niin nyt oli just eikä melkeen sopiva mielentila. Tarmoa riitti, mut ei sikaillut ollenkaan. Tehtiin pitkää pätkää ja ihan jalkapalloilijoiden vieressä ja hienosti siitä huolimatta pysyi kontakti. Metallinoudossa ehkä vähän hepponen ote kapulasta, mut muuten hyvä. Merkkiä otettiin myös ja vein patukan tötsän taakse ja sai palkan suoraan juostuaan merkille. Toistolla kävin palkkaamassa merkille. Lopetettiin luoksetuloon jossa mainio stoppi ja maahanmeno. Otin loppuun asti ja viimenen luoksetulopätkä oli vähän hidas.

Myytti oli heti alkuun aika kivassa vireessä ja tiesin että tulee hyvä treeni. Seuraamista otettiin senkin kanssa alkuun ja sellasta perusnättiä tekemistä. Vähän lisää meininkiä se edelleen kaipaa, mutta parempaan suuntaan menossa selkeesti. Kontakti tipahteli hetkittäin, mutta parista huomautuksesta sekin alkoi pysymään paremmin. Merkki oli ekalla toistolla todella sievä, siis huonossa mielessä. Hetsasin vähän toistolla ja meni paremmin. Nouto myös edelleen vähän vaisuhko ja ekalla toistolla kantoi huonosti ja pudottikin kapulan. seuraavalla kerralla palkkasin heti kun nosti kapulan hyvin ja pidensin vähitellen matkaa jonka sai tuoda. Alkoi sitä vauhtia löytymään, enkä ottanut tänään ollenkaan luovutusta. Myytin kanssa keskitytään nyt vauhtiin seuraavissa treeneissä, koska vähän on edelleen sellasta jumittamista havaittavissa. Ei se oikein uskalla tehdä täysillä, mut vastahan me ollaan hetki taas treenattukin ja oon enemmän ku tyytyväinen tänhetkiseen tilanteeseen. Treenin lopuksi se alko olemaan jo aika röyhkeä ja sikailikin vähän. Hyvähyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti