perjantai 13. huhtikuuta 2012

Möllitokoa ja fyssaria

Ennen pääsiäistä oli Tomerien möllitoko Metsälässä. Molemmat koirat pääsi tositoimiin ja totta kai ihan kylmiltään. Ei sitä kai treenata tarvii..? Oli kyllä hauskaa kumpaisenkin kanssa. Myytti teki ihan suht mukavasti hommia, ottaen huomioon häiriön määränkin! Maahanmeno oli vaikeeta ja olisko varastanut luoksetulossa yms. hölmöä. Tikku oli mainio yleisön viihdyttäjä, siinä se on kyllä aika pettämätön :) Teki se kyllä hommiakin ja yllätti positiivisesti ruudussa jonka sössiminen meni ihan ohjaajan piikkiin. Ei siis ollut ihan siellä sisäpuolella... Myös ohjattu oli tosi hieno, vau! Kaukot nyt oli ihan surkeet, mutta eipä yllättänyt. Muutenkin koira oli vähän hiiidaaas ja tuntuu että oli sellaista vanhuuden tuomaa hitautta. Pohdiskelin möllien jälkeen, josko sittenkin kuoppaisin ajatuksen beussimestiksistä. Tohon kun isketään vielä kesähelteet niin ei se mummo vaan enää jaksa. Nautitaan vaan kotitreenailun merkeissä :)

Myytillä oli fyssari alkuviikosta ja nyt oli pysynyt hienossa kuosissa. Lihaskuntokin oli kohdillaan, kiitos talven hiihtelyjen :) Vielä saa tulla lisää lihasta, joten jatketaan pyörälenkeillä.

Lumet sulaa hurjaa vauhtia ja kohta päästään jäljelle! Katotaan miten kausi pyörähtää käyntiin. Nyt pistin kummallekin strongholdit niskaan kun nenäpunkki kiusasi kumpaistakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti