maanantai 23. huhtikuuta 2012

Röntgenlausunto

Myytin aikoinaan otetut lonkkakuvat lähtivät tässä päivänä eräänä Anu Lappalaisen syyniin ja mielenkiinnolla odotin lausuntoa jonka niistä saisin. Tänään se kaivattu lausunto sitten ilmestyi postilaatikkoon.

"Lonkkien vd-kuva. Ristiluun 1. ja 2. nikaman okahaarakkeen välissä on rako ja viimeisen lannenikaman poikkihaarakkeet ovat suuntautuneet lateraalisuuntaan.
Röntgendiagnoosi: Muutokset viittaavat välimuotoiseen lanne-ristinikamaan."

Eli olihan siellä vikaavikaa, mutta aika tarkkaan syyniin piti kuvien päätyä että se löydettiin. Myyttihän kuvattiin silloin kun jalan kanssa oli ongelmaa ja mitään ei kuvista silloin löytynyt. Mutta kun tarpeeksi kaivaa niin alkaa vikoja löytymään ;) Laitoin Myytin fyssarillekin viestiä ja vahvisti mun käsityksiäni että löydös todennäköisesti on ainakin osittain syypää Myden ongelmiin.

Mikään ei tämän tiedon takia muutu, täysillä jatketaan ja käydään fyssarilla pitämässä kelpie kuosissa. Vaikka tylsäähän tommonen löydös tottakai on, mutta toisaalta kiva että löytyi syy (tai ainakin jotain mitä syyttää) niille kummallisille jutuille viime vuonna.

Avattiin muuten tänään pyöräkausikin! Eli sukset nurkkaan ja Myytti pyörän eteen. Vähän se välillä himmaili mut toisaalta välillä veti ihan tajutonta vauhtia :D Kyllä se taas siitä lähtee kun se saa vähän varmuutta hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti