lauantai 10. toukokuuta 2014

Putki päällä: Myytille toinen EVL 1-tulos!

No siis JEE! Tänään Kirkkonummella tokoiltiin näädän kanssa toinen ykkönen :)

Toko Kirkkonummi 10.5.2014

Paikalla istuminen  10
Paikalla makaaminen  10
Seuraaminen  7
Zeta  7
Luoksetulo  8,5
Ruutu  10
Ohjattu nouto  7
Metallinouto  8
Tunnistusnouto  9
Kauko-ohjaus  8

Yhteensä 270p. sij.2
Tuomari Ilkka Stén

Samat pisteet kuin viimeksi, mutta nyt oli tasaisempi suoritus. Sellaista keskitason puurtamista ja se se meidän taso rehellisesti sanoen on.

Paikallaolot meni hyvin molemmat. Seuraamisessa en tiedä mistä tuomari rokotti, mutta olihan siinä varmaan painamista ja vinoutta ja edistämistä. Tuntui ihan normaalilta seuraamiselta. Zetaa ei varmaan tarvii kommentoida ;) Istuminen oli maahanmeno.....ja ohjaajakin käveli vähän miten sattuu merkkitötsien kohdalla. Luoksetulo ihan jees, tosin ihme kiekaisu pääsi mun suusta stopin kohdalla. Onneks Myytti ei hämääntynyt. Ruutu ihan törkeen hyvä ja tiesin että menee hyvin jo kun liike oli alkamassa. Etsi hyvin ruudun ja käänsi heti päänsä kohti merkkiä. Meinasi tosin sitten mennä ruutuun myös ohjatussa :D Sain viime hetkillä korjattua ja oli kyllä superhyvä korjaus Myytiltä kun oli jo täysillä painattamassa ruutuun ja ekalla lisäkäskyllä juoksi oikeelle kapulalle. Saatiin taas vasen noudettavaksi :)
Metallissa pudotti kerran ennen kuin otti hyvän otteen mut muuten ok. Tunnari hyvä, kaukoissa tarvitsi ekaan vaihtoon toisen käskyn.

Hyvä fiilis jäi, ens viikolla uutta putkeen vaan :) Uusi hallikaan ei ollut Myytille ongelma, jee! Viikolla ei ehditty treenaamaan ollenkaan ja se näkyi ehkä innokkuutena kokeessa. Go Myytti :) Eläkepäivät lähenee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti