sunnuntai 18. toukokuuta 2014

FI TVA!!

Jopas siinä sattuikin niin, että tempaistiin Myytin kanssa se kolmas ykkönen samaan hyvään putkeen. Mitä sitä rikkomaankaan :D Espoossa tokoiltiin tänään hirmuisessa helteessä, mut ei paljon menoa hidastanut.

Istuminen  10
Paikallaolo  9
Seuraaminen 8,5
Zeta  7
Luoksetulo  7,5
Ruutu  9
Ohjattu nouto  10
Metallinouto  10
Tunnistusnouto  9
Kauko-ohjaus 8

Yhteensä 279,5p, KP, TK4, sij. 1/10
Tuomari Harri Laisi

Ihan nappiin siis :) Ensimmäinen ykkössijakin napsahti tähän juhlahetkeen, ei pöllömpää. Myytti oli niin hyvällä fiiliksellä, eli ei tarvinnut suuremmin jännittää miten se tekee. Tosin ennen kehää ajattelin että pyörryn siihen jännitykseen ja kuumuuteen, mutta jännitys kaikkos kyllä suht hyvin kun päästiin tekemään.

Paikallaolot meni hyvin. Maassa ollessaan oli rapsutellut jossain vaiheessa. Olipa se kiltti ettei nousuut istumaan! Seuraaminen oli omaan makuun tosi kivan tuntuista, hirvee ero kyllä siihen mitä se on joskus ollut. Tuomari ei tykännyt kun Myytti sitä päätään painaa mun jalkaan ja sanoi että muissakin liikkeissä se oli pieni virhe. Zetassa ei edelleenkään nähty istumista :D Luoksetulossa venyi aavistuksen molemmissa stopeissa, mut etenkin seisomisessa. Ruutu olikin sit taas jännä, kun ei selkeesti lukinnut sitä virityksessä. Lähti ensin merkiltä vähän vinoon, mutta löysi sit ruudun ja meni hyvin sinne. Oli ennakoinut aavistuksen liikkurin seuraamis-käskyä, eli siitä piste. Ohjattu oli taas vikana ja oli päätetty että auringon häikäisyn vuoksi kaikki noutaa vasemman ja sehän sopii meille ;) Metallissa tarttui kerrankin heti kapulaan, mutta otti otteen siitä laipasta. Hyvin pysyi kuitenkin suussa ja muuten meni erinomaisesti. Tunnarissa ei ongelmia, kaukoissa tarvitsi tuplakäskyn maahanmenoon kun jäi ekalla vähän puolitiehen.

Tällä hetkellä on vähän tyhjä olo :D Ens viikolla on vielä koe, joka varmaan käydään, mut sit oonkin luvannut Myytille eläkepäivät. Voihan sitä aina jotain kokeita vielä käydä, katotaan nyt kun vauhtiin päästiin ;) Nyt pitää napsia viralliset TVA kuvat ja kirjoitan myöhemmin vielä vähän kattavamman stoorin Myytin tiestä kohti tottelevaisuusvaliota :) Nyt on liian sekava olo sellaiseen ;)

Hyvä Myytti, maailman paras tokonäätä <3 Me niin tehtiin se!!!!!

1 kommentti: