keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tokoa/tottista

Hakuilemaan ei olla nyt hetkeen päästy, mutta tottista ollaan melkosen ahkerasti tykitetty Myytin ja Hurman kanssa. Hurma edistyy oikein kivasti. Häiriössä ollaan päästy alottelemaan jääviä ja seuraamisessa edetty ihan ok. Seuruussa pitää vaan kiinnittää huomiota siihen, että tiputtaa kontaktin hetkellisesti liikkeelle lähdettäessä. Palaa kyllä kontaktiin heti, mutta pää siis laskee vähän alas. Sama ongelma jonka kanssa Jopo painii parhaillaan, eli jospa olisin fiksu ja puuttuisin tähän heti ;)

Nouto lähti etenemään kivasti, mutta sit sain kauheesti vinkkejä miten kannattaisi treenata. Vaikka vinkit oli tosi hyviä, tarpeellisia ja tervetulleita niin siinä kävi vähän niin, että treeni-into lopahti sen suhteen, koska en osaa päättää miten lähtisin liikettä viemään eteenpäin :D Mutta jospa se tästä taas aukeais...

Eilen käytiin Myytin tokoporukan kanssa Vuokkoset areenalla ja siihen jäi koukkuun. Ihana halli ja niin eri fiilis treenata kuin tulla jäätiköllä. Nyt harkitsenkin vapaatreenikortin hommaamista tuonne, mutta se kyllä tarkottais sitä että sais herätä tosi aikasin treenaamaan tai vaihtoehtoisesti mennä tosi myöhään illalla. Mut oishan se nyt siistiä. Sitä paitsi tulis ainakin treenattua kun maksaa niin hitosti ;) Noh, katotaan nyt. Hurma teki hallissa hyvin hommia. Alkuun toki häiriintyi enemmän kuin kentällä viime aikoina, mutta lopuksi alkoi sujumaan tosi hyvin.

Myytin treenit ei oo kovin kummoisesti edelleenkään menneet, mutta eilen kyllä alkoi jo olemaan ihan kivaakin menoa hallilla. Ruutu oli ihan superhieno ja ohjattukin sujui ihan hyvin. Tosin ei mulla nyt ollutkaan ku yks kapula ja sekin melkein merkin tasossa. Pakko ottaa ihan alkeistreeniä kun on mennyt niin mäkeen viime aikoina. Kyllä kai se taas tästä...luulen kyllä että väännetään treeniä kevääseen saakka, enkä ilmota sitä kokeisiin tässä talvella ollenkaan. Mutta vannomatta paras.

Viivin kanssa ei olla treenattu, mitä nyt Atte on noutojuttuja ottanut harvakseltaan. Juoksuja odotellaan. samoin kuin Hurmankin kohdalla. Mahtavatko alotella sitten yhtä aikaa...toivottavasti niin ei montaa kuukautta tarviis niiden suhteen kärvistellä. Hurman siskoilla ainakin osalla on juoksut jo olleet joten josko meilläkin kohta. Ellei Hurma matki Viiviä ja ole kovin myöhäisherännäinen niiden suhteen.

Hurmis on kyllä tosi pieni. Saas nähdä jääkö se oikeesti noin kääpiöksi :) Matala ja kovin kevyen oloinen rimpula :) Mutta sitähän mä toivoin. Näyttää pelottavasti siltä että Hurma toteuttaa pilkulleen kaikki mun toiveet. Pitää miettiä tarkkaan mitä toivoo.

Tikrun lopetuksestakin tuli eilen vuosi täyteen. Niin se aikaa menee hurjaa vauhtia. Edelleen Tikku on joka päivä mielessä, hyvä niin. Mutta pakko sanoa, että Hurma tuli niin hyvään saumaan. Ilman sitä olisin varmasti märehtinyt Tikrua ihan liikaa...nyt on ollut niin paljon kaikkea puuhaa pennun kanssa että se on ollut loistavaa terapiaa :)

1 kommentti:

  1. Hienoa Hanski ja Hurma! Mä olen niin onnellinen sun puolesta, että olet saanut sellaisen koiran, kun olet halunnut <3 Kannattaa siihen päähän puuttua heti. En tiedä kumpi sen pään ongelman kanssa painii Jopo vai minä :D

    VastaaPoista