maanantai 2. joulukuuta 2013

"Mä tykkään susta niin että halkeen" :)

Hurma <3

Aloitettiin tänään tottiskurssi ja tänään ohjelmassa oli ihan vain leikkimistä että ohjaajat pääsee kärryille millaisia koiria meillä on. Hurma ei edes huomannut että kentällä oli muita ihmisiä ja koiria :) Kurssin lopuksi otin vielä seuraamista, istumista ja maahanmenoa itsekseni ja hienosti keskittyi! Pitäisi ostaa sille joku kunnon patukka. Klinin iso narullinen pallo on sen mielestä ihan superkiva, mutta vaihtelu virkistää joten olishan se hyvä että sellasia superpalkkoja olis lisää. Ja nimenomaan sellasia pitkällä narulla varustettuja, ne on parhaita.

Seuraavat pari kuukautta vierähtää siis maanantaisin kentällä ja toivotaan että edistytään hyvin. Kotona pitää treenata ahkerasti. Tuo kummasti motivaatiota kun kurssilta saa kotiläksyjä. Vaikka ei motivaatiossa olekaan tällä hetkellä mitään vikaa.

Myytin kanssa tokoilut on aavistuksen solmussa. Hirveesti kaikkea pientä vikaavikaa ja tuntuu ettei ole yhtään liikettä jossa ei joku mättäis. Huoh. Ohjattu nouto tuottaa ehkä eniten päänvaivaa. Paikallaolot sen sijaan on olleet ihan positiivinen ylläri, koska on jokaisella kerralla pysynyt hyvin ja kestänyt isotkin häiriöt.

Nyt pitäsi ostaa Hurmalle ja Viiville treenitakit. Siis lähinnä autossa odotteluun ja ennen ja jälkeen treenien tapahtuvaan lenkkeilyyn. Alkaa olemaan sen verran kylmät ilmat, että etenkin hakutreeneissä takki alkaa olemaan aika välttämätön. Vähän kyllä mietityttää ostaa Hurmalle kallista takkia koska A) se (toivottavasti) kasvaa vielä B) syö sen kuitenkin heti ekoissa treeneissä. Mutta kai se riski on otettava jos meinaa sen lämpimänä pitää.

1 kommentti:

  1. Mietin ihan tuota samaa takkihommaa. BOT houkuttaisi mutta enpä tiedä kannattaako investoida vielä kun ei ehkä ole nuo mittasuhteet välttämättä vielä ihan valmiit pojalla. Ja sitten justiin se että jos se päättää vuoroaan odotellessa autossa tuunata asusteitaan niin sekös sitten ottaa päähän. Joskohan tän talven pärjäisi jollain havemmalla loimella...

    VastaaPoista