sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tokoilut ja pentukuulumisia

Myytti on kyllä kivassa vireessä :) Sen kanssa on tosi kiva treenata ja se on ainakin mulle se tärkein juttu. Tiedän että koirallakin on kivaa, eikä se ole sellaista jatkuvaa tsemppaamista ja hampaat irvessä vääntämistä. Se kestää myös negatiivisen palautteen, joskin harvoin siihen turvaudun. Mutta ennen kaikkea se kestää omat epäonnistumisensa koska se kyllä tietää jos ei mene ihan nappiin ;)

Viime treeneissä meillä oli yleisönä nainen, joka ei kauheasti tokosta tai koiran treenaamisesta ymmärrä. Se olikin kiitollinen yleisö, koska huokaili ihastuksesta vaikka meillä olisi mennyt pieleenkin :D Treenit meni hyvin ja uskallan varmaan huomenna yrittää ilmoittaa meitä kokeeseen. Kova vääntö tässä on edessä, enkä ihan satavarma ole saanko kaiken kuntoon huhtikuun loppuun, mutta toisaalta nyt on pakko toimia tai homma jää taas ikuisiksi ajoiksi odottamaan. Nyt jos saisi edes siedettävän startin niin olisi kiva jatkaa kesällä kokeissa käyntiä.

Eilen kävin katsomassa pentuja ja on ne näin neljä viikkoisina vielä kovin pieniä myyriä. Mieleen jäi erityisesti lilan värinen pentu joka oli koko ajan menossa ja kiipeämässä. Pinkki ei tällä vierailulla vakuuttanut lainkaan ja punainen ja keltainen nukkuivat melkein koko ajan. Viikon päästä uudelleen ja silloin meno on varmasti yltynyt huomattavasti :) Ensi lauantaina näen näillä näkymin myös isäkoiran. Pentuvisiitin innoittamana tein Hurmalle jo oman sivunkin...kovin vajailla tiedoilla :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti