torstai 21. maaliskuuta 2013

Taas treenataan

Tulipa taas kunnon treenifiilis ja käytiin Myytin kanssa tsekkaamassa tän hetken tilanne. Yllättävän hyvin meni :) Ruutu ok, istuminen ok, seuraaminen ok. Luoksetulo yllättävän hyvä, vain pientä hiomista vaatii. Kaukoissa pientä epätarkkuutta, mutta toisaalta Mydellä paleli tassua, joten voi johtua ihan siitäkin pieni herpaantuminen. Metalli oli yllättävän hieno, ei mitään epäröintiä! Palautus laukalla jopa, vau! Tunnari oli meidän murheenkryyni, koska maisteli jälleen kaikkia kapuloita ja toi ihan mitä sattuu. Melkein paineistin pienen kelpien liiaksi, mutta osasin taiteilla vielä siinä rajoilla, etten ehkä sössinyt tätä nyt pahemmin. Huomenna saan meidän treenilaudan Kannistossa, johon siis väärät kapulat on ruuvattu kiinni. Viimeksi se oli koko tunnarin oppimisen avain, joten toiveissa on melko nopea kirkastuminen tämän suhteen.

Nyt sit vaan treeniä hulluna ja eri paikoissa ja mars kokeeseen. Huhtikuun lopussa olis aika houkutteleva koe, johon taidan meidät ilmota. Toivottavasti sillon ei ole enää kovin märkää ja kylmää...pakko se on kokeeseen ilmottautua tai treenaaminen taas jää.

Viivi pääsi myös treenaamaan ja sehän ei siis kyllä osaa mitään. Jotenkin outoa että se on noin vanha ja se ei osaa mitään :D Ilmeisesti ne ei siis opi jossei niille opeta...jännä! Pitänee muistaa tää sit sen beussin kanssa :p Mut ei Viivi sentään karannut ja yritti kovasti oppia uutta, joten varmaan siis ihan hyvä treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti