lauantai 17. marraskuuta 2012

Treenit etenee

Treenit on viime aikoina sujuneet hyvin ja ilman mitään takapakkeja. Uskomatonta :) Saa treenata ihan huoletta ja Myytti kestää pientä negatiivista palautettakin.

Heräteltiin tunnari tänään eloon. Ensin pieni tsekkaus sisällä että on vielä jotain käryä liikkeestä. Hyvin meni ja siirrettiin tohon omalle pihalle. Kaikki toistot hyvin ja loppuun alkoi löytymään myös vauhtia. Melkein unohtuu että tätähän Myytti ei oppinut alkuun sitten millään :)

Läheisellä kentällä sitten pidemmän kaavan kautta ja Atte tuli mukaan avustamaan. Ruutua tehtiin niin että Atte palkkasi pallolla ruudun vierestä. Olin aivan varma että Myytti juoksee Aten luo eikä ruutuun, mut mitä vielä. Muutaman toiston jälkeen alkoi vähän ennakoimaan joten otettiin vielä vikaksi suoraan pallolle juoksu. Vauhti on hyvä, täysillä vaan :) Yksi ruudussa maahanmenokin otettiin vähän lyhyemmältä etäisyydeltä ja meni hyvin.

Kaukoissa saatiin vähän turhaakin häiriötä kun nämä on aika herkässä tilassa vielä. Myytti teki kuitenkin hyvin, lopuksi vähän herpaantui mutta helpotin vähän matkaa niin alkoi sujumaan taas. Seiso-maahan on vähän huono. Aika usein tuli pieni takajalan siirto joten tätä voisi vielä vähän työstää.

Liikkeestä istumista ja tässä etenkin Attea tarvittiin ettei käy samoin kuin maahanmenon kanssa että takertuu mun vartaloapuuni kun joudun itse kuikuilemaan tekikö oikein. Aika paljon vielä virheasentoja joten tätä pitää treenata paljon.

Metallinoutoja pallopalkalla ja meni itse asiassa ihan kivasti. Tuli vaan suunniteltua "tylsempi" treeni. Hyvin se sitä metallia kantaa kunhan vaan viitsisi :)

Hyvät treenit ja pääsi mummokoirakin tekemään ja hyvin muuten tekikin! Vimpsillä oli intoa enemmän kuin järkeä. Olis sillä kyllä potentiaalia mistä lähteä rakentamaan mutta ohjaaja on ollut sen kanssa aika laiska. Parin kuukauden päästä tulis kisaikä täyteen ja se raukka ei osaa juuri mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti