lauantai 28. marraskuuta 2015

Hurmalle toko AVO1-tulos

Syksy on aherrettu avoimen luokan liikkeitä kasaan ja oli fiilis, että hyvät mahdollisuudet on onnistua, mutta voi mennä joku liike vähän mönkäänkin. Suoritusvarmuus oli vähän kysymysmerkki ja todella vähän ollaan tehty palkatta.

Tuomarina oli Harri Laisi

Paikallaistuminen 10
Seuraaminen 8,5
Liikkeestä seisominen 10
Luoksetulo 9
Liikkeestä istuminen 0
Ruutu 10
Nouto 6,5
Kaukot 9
Estehyppy 8,5
Merkin kiertäminen 8
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 265p. AVO1 sij. 4./7.

Paikallaolo oli varma eikä se juuri jännittänytkään, koska treeneissä on mennyt aina tosi hyvin.  Oltiin ekana vuorossa ja vähän ehkä häiritsi omaa toimintaani kun en tiennyt mistä alkaa seuraava liike ja mikä on rintamasuunta ym. Olisi pitänyt olla itse varmemman oloinen näissä. Lisäksi säädin aivan jäätävästi liikkeiden väleissä mm. perusasentojen vatkaamisella. Ihan hirveetä tumpulointia :D

Aloitettiin liikkeestä istumisella ja heti onnistuttiin sössimään eka liike! Seisomaan se jäi, vaikka pidin tätä melkosen varmana liikkeenä. Noudossa Hurma nousi luovutusvaiheessa ylös ja ihan oma moka kun ollaan otettu niin vähän kokonaisena liikkeenä. Siinä meni sitten omat pasmat sekasin ja aloin säätämään kapulan kanssa sillä seurauksella, etten meinannut saada Hurmaa enää perusasentoon. Harmittavaa sähellystä meille vahvassa liikkeessä. Mutta helposti korjattavissa ihan vaan treenaamalla ;) Merkin kierämisessä pelkäsin ettei kunnolla lukinnut tötsää virittelyvaiheessa, mutta hyvin lähti. Jostain syystä jäi haistelemaan merkkiä vähän epävarman oloisena vaikka alku oli lupaava. Ei ole treeneissä tätä tehnyt, eikä ole palkkaakaan ollut koskaan merkin takana. Onneksi kuitenkin kutsusta luokse.

Tuomari tykkäsi Hurmasta tosi paljon ja kehui meidän yhteistyötä. Jatkoi ylisanojaan vielä kisakirjojen jaossa ja ihmettelin mistä moiset ylisanat :D Mutta kiva että tykkäsi! Hurma on hyvä ja parempikin jos ei ohjaaja sekoilisi ;) Tuomarin mieleen oli jäänyt muuten Tikrukin, joten aika hyvä muisti!

Kokeen jälkeen katsoin heti tuloksen monitorista ja harmittelin että jäi kakkostulokseksi. Myöhempi vilkaisu osoitti että silloin oli vielä joku suoritus puuttunut, koska ykköstuloshan sieltä napsahti.

Video suorituksesta: https://youtu.be/Ux6rFBtXzsk
Kiitos Pekalle kuvaamisesta taas kerran :) Eihän se upein mahdollinen suoritus ollut, mutta pääasia että tavoite täyttyi ja voittajaluokassa startataan seuraavan kerran!

1 kommentti:

  1. Täällähän pölähti vastaan "tuttua" porukkaa! Onnea vielä tätäkin kautta 1-tuloksesta :)

    Jutin kuulumisia löytyy täältä: http://aikalailla.blogspot.fi/

    VastaaPoista