lauantai 30. elokuuta 2014

Beauceronien erikoisnäyttely Tammela

Tänään käytiin Hurman kanssa ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Toivoin kovasti että saisi EH:n, mutta varauduin henkisesti Hyvään. Ja sitten se pieni kirppu saikin ERI:n! :) Ja sijoittui nuorten luokassa vielä neljänneksi. Aika hyvin Hurmalta :D Hienosti käyttäytyi, seisoi nätisti ja liikkui myös hyvin koko ajan.

Arvostelu:
18kk narttu. Hampaat ok, erinomainen pää ja hyvä ilme. Silmät hyvän väriset ja malliset. Mittasuhteet kokonaisuudessaan hyvät. Erinomainen ylälinja ja lantio, hyvänpituinen häntä. Rintakehä sopivan syvä. Hyvä aluskarva. Erinomainen alalinja, hyvä luusto, erinomaiset värimerkit. Jalat voisivat olla paremmat. Oikein hyvät liikkeet edestä ja takaa. Hännän kanto ihan rajalla, ettei ole liian korkea, vielä ok. Hyvät, säännölliset liikkeet sivusta.

Tuomarina Helene Moreau de Vincens Ranskasta.  Muuten harrastusrintamalla Hurma on treenannut hakua, jossa ollaan saatu ilmaisua ihan hyvälle mallille. Etsimisessä tökkii parhaillaan joku ja pitää palata nyt helppoihin treeneihin sen kanssa hetkeksi.

Jälkeä ollaan nyt tehty muutamaan otteeseen, se oli keskikesän tauolla kun mulla ei riittänyt motivaatio kun tuntui ettei koiralla riittänyt motivaatio. Mutta nyt tuntuu että ollaan löydetty yhteinen sävel tähän hommaan ja kun palaset sai kohdalleen niin motivaatiosta tämä homma ei kyllä jää kiinni :D

Myytti on ihan muutamaan otteeseen tokoillut ja nyt pitäisi aktivoitua toden teolla. Jos sen kanssa syksyllä pääsisi muutamaan kokeeseen :) Harkinnassa myös SBCAK:n mestikset, mutta en tiedä jaksanko ajaa Pieksämäelle saakka...

Viivi sai pennut kolme viikkoa sitten ja on nyt mammalomalla. Palailee kotiin kuukauden kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti